Bijeenkomst Brinkhotel 17 maart 2022

maart 24, 2022

17 maart 2022: Eindelijk was het dan weer zover. We konden weer met de leden van de Hunebed Highway Business Club bij elkaar komen. En dit keer was de business club uitgenodigd bij het Hunebed Highway hotel “Brinkhotel” in Zuidlaren.

Na het welkomstwoord van onze voorzitter Giacomo de Borst heeft hij nog even een terugblik naar 2021 gegeven. Waarbij wij helaas minder bijeenkomsten hebben kunnen organiseren, maar toch meer leden erbij hebben gekregen en diverse projecten hebben weten aan te jagen. Ook dit jaar willen we nog meer het accent leggen op verbinden en bijdragen aan een economisch vliegwiel waarbij het positioneren van de regio uiteraard ook een must is.

Gedeputeerde Henk Brink benadrukte nogmaals de kracht van verbinden en samenwerken in de regio en refereerde ook nog even naar het onlangs uitgebrachte boekje “ontwikkelen van een toeristische bestemming”.

Na een voortreffelijk geregeld buffet door Brinkhotel hebben we met zijn allen enorm kunnen lachen om en inspiratie opgedaan door de lezing van Hans Nijland. Mooie verhalen over netwerken, verbinden en samenwerken met daarnaast schitterende anekdotes die ook voor de niet voetballiefhebbers erg leuk zijn.

Na een gezellige borrel kijken wij terug op een geslaagde bijeenkomst, waarbij in veel geanimeerde gesprekken weer diverse zaadjes zijn geplant voor weer nieuwe ideeën en of samenwerkingen.

Graag tot de volgende keer!