Donateurs in de spotlight: Joost Mellies

juli 4, 2022

Mijn naam is Joost Mellies, ik ben donateur van de Hunebed Highway Business Club sinds 2020. Ik ben de investeerder en ontwikkelaar van het voormalige “Motel Gasselterveld” in Gasselte. Na mijn technische opleiding heb ik gewerkt in de olie-gas industrie waar ik de kans heb gehad om veel landen te bezoeken en ter plekke te werken. Momenteel werk ik samen met de Dormio Group aan een nieuw resort aan de Hunebed Highway, op enkele minuten van recreatieplas ’t Nije Hemelriek.
Hier verrijst komend jaar Dormio Resort De Hondsrug, een kleinschalig resort bestaande uit 70 hoogwaardige vrijstaande vakantiewoningen voor 4 tot 14 personen in combinatie met een hotel met 70 kamers en uitgebreide resortfaciliteiten. Voor optimale ontspanning bieden wij ook vakantiewoningen met eigen (buiten)wellness of met een luxe barbecue en buitenkachel met pizzaoven. De Dormio Group is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verkoop, verhuur en exploitatie van de vakantiewoningen. Dormio zal ook het hotel gaan exploiteren.

Behoud van de natuur
De kavels zijn ruim van opzet en de volwassen natuur van de locatie wordt in stand gehouden. Zo zullen zoveel mogelijk volgroeide bomen behouden blijven waardoor het resort het bosrijke karakter behoudt en opgaat in haar omgeving. Dit geeft het resort meteen een volwassen karakter vanaf de opening en is zeer passend bij het thema ‘oer en stoer’. Daarnaast worden diverse voorzieningen getroffen om het dierlijk leven op het resort te versterken en te behouden. De bestaande waterpartijen zullen worden verdubbeld. Dit betekent dat het leefgebied van de amfibieën – met name de zeer bijzondere alpenwatersalamander- wordt vergroot. In aanvulling daarop worden voorzieningen getroffen zodat de amfibieën goed kunnen overwinteren. Daarnaast is voor de vleermuizen een speciale kelder gebouwd om de verschillende bijzondere vleermuissoorten in de omgeving van het resort te behouden.

Een verantwoorde investering met aantrekkelijk rendement
Met een investering in een eigen vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug kunnen woningeigenaren, naast profiteren van aantrekkelijk rendement, ook zelf genieten van al het moois wat onze oerprovincie te bieden heeft. Tijdens hun afwezigheid wordt hun tastbare bezit op professionele wijze verhuurd en beheerd door de Dormio Group. Door het veelzijdige aanbod en luxe faciliteiten op het resort in combinatie met de prachtige omgeving wordt er een hoge bezettingsgraad verwacht. Hierdoor profiteren woningeigenaren van een aantrekkelijk rendement afkomstig uit de verhuur van hun vakantiewoning. Dit resulteert dan ook in een zorgeloze en waardevaste investering in hoogwaardig recreatief vastgoed.

Nieuwsgierig geworden naar het project? Bekijk dan hier de website. Of bent u op zoek naar een goed doordachte investering in hoogwaardig recreatief vastgoed en wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.