Donateurs in de spotlight: Labelwise B.V.

juni 20, 2022

Hallo! Mijn naam is Hans de Wildt en ik ben onderdeel van Labelwise B.V.

Labelwise is een allround leverancier van betaalbare kwaliteitsmeubels in zowel de B2C als de B2B markt in de landen Nederland, België en Duitsland. Labelwise heeft twee vestigingen; een experience center in Amersfoort en het kantoor in Emmen waar tevens de magazijnen zijn gelegen. Labelwise heeft ruim 20.000 items direct uit voorraad leverbaar welke binnen 48 uur op iedere locatie geleverd kunnen worden.

Wij hebben een eigen fabriek in China en produceren op exclusieve basis in meerdere Oost-Europese landen. Door deze veelzijdigheid hebben wij meubilair in alle prijscategorieën.

In de zakelijke markt worden wij veelal ingezet in hotels, restaurants, vakantieparken en kantoren. Voor ieder bedrijf kunnen wij doorgaans wat betekenen!

Bent u op zoek naar meubilair voor bijvoorbeeld een kantoor, restaurant of hotel? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden graag!

Uiteraard mag een bezoek aan onze website www.labelwise.nl niet ontbreken.

Ook meubels voor thuis kunt u bij ons vinden, neem gerust een kijkje in onze webwinkel op www.livin24.nl of kom gezellig een kop koffie bij ons drinken in Emmen of Amersfoort!